În această secțiune găsești trei teste care te pot ajuta să te cunoști mai bine. Răspunsurile le primești direct la tine pe email, deci este important să te autentifici prin crearea unui cont. Nu durează mult și poate fi un instrument pe care să îl folosești și pentru alte instrumente ( de exemplu, realizarea unui CV și a unei scrisori de intenție).

Dacă ai dificultăți în completarea testelor, te rog să ne contactezi. Îți poți invita și prietenii să își aplice testele.

Nu uita că poți discuta și online cu un consilier.

Dr. John L. Holland, psiholog, autorul testului, afirmă că există șase tipuri de medii profesionale având caracteristici specifice: Realist, Investigativ, Artistic, Social, Economic (sau Întreprinzător) și Convențional.

El mai susține caă, pentru orice tip de personalitate, ocupația care conține caracteristici similare tipului respectiv îi oferă individului o satisfacție mare, deoarece oamenii cautaă medii profesionale și ocupații care să le permită să-și exercite deprinderile și aptitudinile, să-și exprime opiniile și valorile.

Acest chestionar te va ajuta să identifici ce tip de inteligență / inteligențe predomină în cazul tău. Chestionarul este bazat pe teoria lui Howard Gardner care susține că există mai multe tipuri de inteligență decât cele pe care se pune accent în mod normal, în educație.

Realizând acest test poți să îți dai seama care sunt tipurile predominante de inteligență pe care le poți folosi în atingerea obiectivelor tale.

Carol Dweck este psihologul care și-a dat seama că mentalitatea noastră este un factor care prezice succesul pe care îl vom avea.

Aplicând acest test poți afla ce tip de mentalitate ai: flexibilă sau rigidă.